Behandelingen

U kunt bij ons terecht voor permanente make-up van de wenkbrauwen, eyeliners en binnenkort ook de lippen. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en investeren veel tijd en geld in perfectie trainingen. GLAM werkt volgens de LCHV hygienerichtlijnen en is GGD gekeurd. Dit kunt u terugvinden op de site: www.veiligpmu.nl

Tegenwoordig wordt er veel permanente make-up aangeboden. Helaas van matige kwaliteit. De kwaliteit wordt bepaald door de manier van plaatsing en door de pigmenten die gebruikt worden. GLAM heeft velen diploma’s behaald en biedt de nieuwste technieken in combinatie met de beste pigmenten. Onze pigmenten pakken meteen goed in de huid, in tegenstelling tot veel andere aanbieders, waarbij het pigment pas na vele behandelingen pakt.

BELANGRIJK: Bent u onder dokters- of dermatoloogbehandeling, neem dan contact met hen op. Er zijn namelijk bepaalde ziekten of aandoeningen waarbij het een minder goed idee is om Permanente make-up te laten aanbrengen. Dit geldt voor hemofilie, diabetes, chronische huidziekten zoals eczeem, pathologische wondgenezing, contactallergie, immuunziekten en hart- en vaatziekten. Ook bij het gebruik van bepaalde medicijnen, zoals antistollingsmiddelen of bloedverdunners dient men de behandelend arts te raadplegen.

Prijzen

Permanente Make-up Eyebrows

Hairstrokes microblading

Hairstrokes microblading €299,00
Hairstrokes microblading i.c.m. schaduw €345,00

Powder/Ombre effect

Ombre effect €395,00

Bijwerken bestaande PMU
Bijwerken van bestaande permanente make-up vanaf €175,00

Permanente Make-up Eyeliner
Eyeliner boven

Infralash liner boven €175,00
Eyeliner boven €200,00
Eyeliner advanced boven €250,00
Eyeliner met wing boven €300,00
Ombre eyeliner boven €350,00

Eyeliner onder
Infralashes onder €125,00
Eyeliner onder €125,00
Eyeliner onder en boven

Infralashes boven en onder €250,00
Eyeliner boven en (soft) liner onder €300,00
Eyeliner advanced boven en (soft) liner onder €350,00
Eyeliner met wing boven en (soft) liner onder €400,00
Ombre eyeliner boven en (soft) liner onder €450,00

Bijwerken bestaande PMU
Bijwerken van een bestaande eyeliner €175,00
Permanente Make-up op lippen
Full lips
€395
Lip liner

€275

Beauty spot

€45.-

PMU Removal

Bij het verwijderen van ongewenste permanente make-up maken wij geen gebruik van laser of chemische verwijder methode, maar gebruikt GLAM een zachte vloeistof die de oude pigment onttrekt uit de huid. Wil je hier meer over lezen? Klik hier.