Wimperextensions & wimperlifting

GLAM staat bekend om de plaatsing van de nieuwste techniek wimperextensions. Wij maken gebruik van de lichtste en zachtste extensions die er bestaan, en zonder dat dit schadelijk is voor uw eigen wimpers. Per vulbeurt kan het volume, de lengte en de krul worden aangepast.

Threading & Tinting

Threading is het epileren met touw. Hiermee worden er veel meer haartjes weggehaald dan met gewoon epileren. Niet alleen de wenkbrauwen, maar ook ander gezichtshaar kan worden weggehaald. Mocht u uw wenkbrauwen in een mooie kleur geverfd willen hebben, dan is dit ook mogelijk.

Acryl & Gelnagels

Laat prachtige en perfecte acrylnagels door GLAM zetten. Wij zijn als professionals op de hoogte van de laatste trends, maar wij zorgen ook voor een prachtig en perfect resultaat. Wij zorgen voor passende en mooi afgewerkte nagels. Laat ons weten wat jouw wensen zijn!

Permanente Make-up

Met de permanente make-up maken wij gebruik van de nieuwste technieken. U kunt bij ons terecht voor microblading en permanente make-up van de wenkbrauwen en eyeliner.

Wax treatments

Bij GLAM gaan wij voor het beste. Zo ook bij de Wax treatments. Wij maken gebruik van verschillende waxsoorten en -technieken zodat altijd een behandeling bij uw huid past.

Spraytan

Altijd een mooi kleurtje op een gezonde wijze? Ga dan voor een spray-tan bij GLAM. Hierbij bent u in 10 minuten verzekerd van een week lang een mooie teint, op een gezonde manier!

Haarverlenging

In de HAIR BAR werken wij uitsluitend met real hair dat jarenlang mooi blijft. Onze plaatsingstechniek is volgens de nieuwste en nauwelijks belastende techniek!